ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 
Ναννάς Κωνσταντίνος
Γραφεία Τελετών Νάξος & Περισσός Αττικής


Η απώλεια ενός αγαπημένου ανθρώπου είναι μια σκληρή πραγματικότητα, που όλοι μας καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε κατά τη διάρκεια της ζωής μας. Το γραφείο τελετών μας “ΝΑΝΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ” το οποίο βρίσκεται στην Νάξο, στέκεται δίπλα σας ώστε να σας στηρίξει αλλά και για να μεριμνήσει για όλες τις διαδικασίες, με προσωπική φροντίδα, ειλικρινή εξυπηρέτηση, διακριτικότητα και ευαισθησία.

Ξεκίνησε την δραστηριότητα του από την Νάξο πριν αρκετά χρόνια, ενώ στην πορεία επεκτάθηκε και στην Αττική, αγοράζοντας το γραφείο τελετών Κλουβάτος στον Περισσό Αττικής προκειμένου να σας προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση.

Διαθέτοντας έμπειρο, υπεύθυνο και εκπαιδευμένο προσωπικό μπορούμε να αναλάβουμε κάθε μορφή κηδείας, μνημόσυνα και στολισμούς εκκλησιών φροντίζοντας και για την παραμικρή λεπτομέρεια, ώστε να αποδοθούν οι πρέπουσες τιμές στο αγαπημένο σας πρόσωπο.

 


 

 
 
Ακόμα

μπορούμε να αναλάβουμε τον επαναπατρισμό και την μεταφορά της σορού, σε όλη την Ελλάδα, φροντίζοντας για όλες τις διαδικασίες και τα χαρτιά που απαιτούνται.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στον ευαίσθητο χώρο πένθιμων τελετών θεωρούμε υποχρέωση μας να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με τον απαιτούμενο σεβασμό και κατανόηση για τις ιδιαίτερη δύσκολη στιγμή που βιώνετε εσείς και η οικογένεια σας.

Από την πρώτη στιγμή που θα επικοινωνήσετε μαζί μας μέχρι και την ολοκλήρωση της τελετής θα είμαστε δίπλα σας για να επιλύσουμε όλες τις τυπικές αλλά και ουσιαστικές διαδικασίες για την άψογη και ολοκληρωμένη εξυπηρέτησή σας.

Στόχος μας είναι η άριστη εξυπηρέτησή σας και η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας, σε προσιτές τιμές.

 


 

 
Επικοινωνήστε μαζί μας

Τα γραφεία τελετών μας που βρίσκονται στην Νάξο και στον Περισσό Αττικής, είναι ανοιχτά για εσάς όλο το 24ωρο, για να σας εξυπηρετήσει και να σας συμβουλεύσει για οτιδήποτε χρειαστείτε.