ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΝΗΜΟΣΥΝΩΝ

 
Οργάνωση Μνημοσύνων
Γραφεία Τελετών Νάξος & Περισσός Αττικής


Σύμφωνα με τις παραδόσεις μας, τα μνημόσυνα έχουν την ίδια βαρύτητα με την κηδεία γιατί πραγματοποιούνται για την ανάπαυση των ψυχών των κεκοιμημένων. Είναι ένα πολύ σημαντικό θρησκευτικό μυστήριο στο οποίο δίνεται η ευκαιρία σε συγγενείς και φίλους του εκλιπόντος προσώπου να τιμήσουν για ακόμη μια φορά τη μνήμη του.

Τα κύρια μνημόσυνα που τελούνται είναι αυτά των 40 ημερών, του ενός έτους και των τριών ετών από την τέλεση της κηδείας.

Σεβόμενοι τις παραδόσεις και πιστεύοντας ότι κάθε άνθρωπος αξίζει να τον θυμούνται και να τον μνημονεύονται, τα γραφεία τελετών “ΝΑΝΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ” στην Νάξο και στον Περισσό Αττικής, μπορούν να οργανώσουν και να τελέσουν όλα τα μνημόσυνα παρέχοντάς σας μία πολύ προσεγμένη τελετή.

 


 

 
 
Συνεργαζόμενοι μόνο με τους καλύτερους επαγγελματίες στο κόλλυβο και τον ανθοστολισμό, μπορούμε να παρέχουμε μία άψογη τελετή ώστε να τιμήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την μνήμη του εκλιπόντος ή της εκλιπούσης.

Η τιμή για ένα μνημόσυνο εξαρτάται από τον αριθμό των καλεσμένων που υπολογίζεται να δώσουν το παρόν και τις συνοδευτικές υπηρεσίες (πχ. ανθοστολισμός εκκλησίας).

Δέσμευση μας, να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την ποιότητα και την οικονομία, πάντοτε με αξιοπρέπεια και ήθος, αλλά και με τον επαγγελματισμό που τόσα χρόνια μας διακρίνει.

 


 

 
Επικοινωνήστε μαζί μας

Τα γραφεία τελετών που βρίσκονται στην Νάξο και στον Περισσό Αττικής, είναι ανοιχτά για εσάς όλο το 24ωρο, για να σας εξυπηρετήσει και να σας συμβουλεύσει για οτιδήποτε χρειαστείτε.