ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΗΔΕΙΩΝ

 
Οργάνωση Κηδειών
Γραφεία Τελετών Νάξος & Περισσός Αττικής


Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο θάνατος ενός αγαπημένου μας ανθρώπου είναι μια πολύ δυσάρεστη κατάσταση, από τις πιο επώδυνες που μπορεί κάποιος να βιώσει στη ζωή του.

Τα γραφείο τελετών “ΝΑΝΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ” στην Νάξο και στον Περισσό Αττικής, θεωρώντας υποχρέωσή τους να σας βοηθήσουν να αποχαιρετίσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο, βρισκόναι διακριτικά στο πλευρό σας αναλαμβάνοντας και φροντίζοντας την διοργάνωση μιας καθωσπρέπει τελετής ώστε να αποδοθούν οι πρέπουσες τιμές στο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Η πολύχρονη εμπειρία μας και η βαθιά μας εξειδίκευση πάνω στο αντικείμενο μας καθιστά την ιδανική επιλογή για την πλήρη διεκπεραίωση αυτής της δύσκολης και σημαντικής ταυτόχρονα στιγμής.

Μπορούμε να αναλαμβάνουμε να οργανώσουμε και να τελέσουμε την κάθε κηδεία με σεβασμό για τα θρησκευτικά σας έθιμα, τις αισθητικές προτιμήσεις σας, όπως και τις οικονομικές σας δυνατότητες.

 


 

 
 
Στολισμοί Τελετών
Τα γραφεία τελετών αναλαμβάνουν τον πλήρη στολισμό του ναού όπου θα τελεστεί η τελετή, καθώς και την παραγγελία στεφάνων. Παρέχουμε καλαίσθητους και λητούς στολισμούς όπως ακριβώς απαιτεί η περίσταση, πάντοτε με ποικιλία από φρέσκα άνθη.

Η τιμή για την οργάνωση μιας κηδείας, προσδιορίζεται σύμφωνα με το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών και των προϊόντων, πχ. το είδος του φερέτρου, την ποικιλία και το μέγεθος του ανθοστολισμού  κ.λ.π.

Είμαστε δίπλα σας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από κάθε κηδεία φροντίζοντας και για την παραμικρή λεπτομέρεια αλλά και για την απαλλαγή σας από οποιαδήποτε γραφειοκρατία.

 


 

 
Επικοινωνήστε μαζί μας

Τα γραφεία τελετών που βρίσκονται στην Νάξο και στον Περισσό Αττικής, είναι ανοιχτά για εσάς όλο το 24ωρο, για να σας εξυπηρετήσει και να σας συμβουλεύσει για οτιδήποτε χρειαστείτε.