ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΟΡΟΥ - ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΣ

 
Μεταφορά Σορου - Επαναπατρισμός
Γραφεία Τελετών Νάξος & Περισσός Αττικής


Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ενταφιαστεί ο θανών στον τόπο της καταγωγής του, τα γραφεία τελετών “ΝΑΝΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ” στην Νάξο και τον Περισσό Αττικής, μπορούν να αναλάβουν την μεταφορά ή τον επαναπατρισμό της σωρού καθώς και την οργάνωση και την τέλεση της κηδείας σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας.

Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στο χώρο, μπορούμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για οποιαδήποτε μορφή επαναπατρισμού. Μπορούμε να διευθετήσουμε με αξιοπιστία επαναπατρισμούς από και προς οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

Ακόμα, τα γραφεία τελετών αναλαμβάνουν τη μεταφορά της σορού εντός της Ελλάδας, από και προς όλη την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα, σε οποιαδήποτε περιοχή επιθυμούν οι συγγενείς του εκλιπόντος.

 


 

 
 
Μεταφέρουμε με επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και σεβασμό τη σορό του εκλιπόντα, με δικά μας οχήματα και αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση όλων των απαραίτητων ενεργειών, που απαιτούνται, για την πραγματοποίηση της ασφαλούς και έγκαιρης μεταφοράς της σορού.

Μπορούμε να αναλάβουμε τη μεταφορά της σορού από και προς όλη την Ελλάδα, από και προς το εξωτερικό.

Ειδικότερα για το εξωτερικό ακολουθούμε την εξής διαδικασία:
- Δήλωση του θανάτου και έκδοση όλων των αδειών
- Μετάφραση των εγγράφων στο υπουργείο Εξωτερικών
- Έκδοση διεθνούς άδειας μεταφοράς
- Μεταφορά ή επαναπατρισμός της σορού με τις νόμιμες διαδικασίες

 


 

 
Επικοινωνήστε μαζί μας

Τα γραφεία τελετών που βρίσκονται στην Νάξο και στον Περισσό Αττικής, είναι ανοιχτά για εσάς όλο το 24ωρο, για να σας εξυπηρετήσει και να σας συμβουλεύσει για οτιδήποτε χρειαστείτε.